ONZE DIENSTEN

In het verleden hebben wij tal van opdrachtgevers kunnen helpen bij het realiseren van de meest uiteenlopende bouw- en verbouwprojecten. Veel van deze opdrachtgevers zijn trouwe klanten van ons bouwbedrijf geworden, omdat zij hebben ervaren dat als Bouwbedrijf Ulehake een opdracht aanneemt, het pas af is als de klant tevreden is.

U kunt bij ons terecht voor:

NIEUWBOUW

Uw aanbouw, uitbouw of dakopbouw vergt een goede voorbereiding en begint met een deugdelijke bouwtekening op basis waarvan een vergunning kan worden aangevraagd of een melding kan worden gedaan bij uw gemeente. Bouwbedrijf Ulehake kan u daarbij uitstekend bij helpen.

BEKIJK ONZE NIEUWBOUW PROJECTEN

ONDERHOUD

Onderhoudswerk door vakbekwame medewerkers uitgerust met een volledig ingerichte bedrijfsbus. Of het nu gaat om een weggewaaide dakpan, het opnieuw metselen van een schoorsteen of het afhangen van ramen en deuren creatief en vakbekwaam personeel staat voor u klaar.

BEKIJK ONZE ONDERHOUDSPROJECTEN

VERBOUW

Verbouwen van bestaande woningen, appartementen, winkels en kantoorlocaties, allemaal bouwwerken die een bijzondere betrokkenheid en inzet vergen. Is uw huis of bedrijfspand bijvoorbeeld toe aan een interne verbouwing? Wij voeren met regelmatig verbouwingen uit zoals het verbouwen van uw badkamer, keuken, toilet, het leggen van laminaat en parket en het leggen van stenen vloeren. U kunt bij ons terecht voor een totaalverbouwing. Schakel ons zo tijdig mogelijk in, we denken graag met u mee over het totaalplan, inhoud & vorm.

BEKIJK ONZE VERBOUWPROJECTEN

RENOVATIE & RESTAURATIE

Renoveren van monumenten en oude gebouwen, creatieve en vakbekwame oplossingen in verouderde panden met nieuwe materialen. Ook verzorgen we desgewenst het periodieke onderhoud aan uw pand. Door onze jarenlange ervaring en door goed te luisteren naar opdrachtgevers weet Bouwbedrijf Ulehake wat de klant belangrijk vindt. Maatwerk, oog voor detail en het leveren van topkwaliteit door vakmensen is ons dagelijkse werk.

BEKIJK ONZE RESTAURATIEPROJECTEN
img_362x173_algemeen_001

BEDRIJFSPROFIEL

Bouwbedrijf Ulehake is in 2002 opgericht door David Ulehake en is uitgegroeid tot een specialist in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie.

Tijdens de eerste jaren werkte David Ulehake aanvankelijk als zzp’er, maar door het verkrijgen van steeds meer opdrachten is het personeelsbestand uitgegroeid tot inmiddels 7 ervaren werknemers. Alle werknemers zijn ervaren als allround timmerlieden. Tevens begeleiden wij leerling timmerlieden tijdens hun stage als erkend leerbedrijf.

Door de grote kennis binnen het team en de persoonlijke aanpak van de directie, hebben wij een zeer uitgebreide kring van tevreden vaste klanten en opdrachtgevers.

PLUSPUNTEN

  • Altijd verzekerd van maatwerk
  • Deskundig en vakbekwaam personeel
  • Topkwaliteit voor binnen & buiten!
  • Uitstekende dienstverlening
  • Oog voor detail
  • Meer dan 13 jaar ervaring!